Info voordat je bestelt

Bestellen 
Klik bij het artikel van je keuze op de 'Bestellen'-knop. Klik vervolgens rechtsboven op het winkelmandje en kies voor 'Afrekenen'.  Vul je gegevens in en kies je betaal- en leveringsvoorkeuren. Rond de bestelling af door op 'Bevestig bestelling' te klikken. 
 
Bezorgen en verzendkosten 
De meeste voorradige artikelen heb je binnen twee werkdagen al in huis. Artikelen worden gratis bezorgdDe bestelde artikelen worden per post (Post NL) aan het opgegeven adres verstuurd. Alle artikelen passen door de brievenbus en zullen in een speciale enveloppe worden verstuurd.
 
Betalen 
Betaalgemak bij Mamsi is van groot belang. Je kunt je bestelling betalen met:
  • iDEAL: online betalen via je eigen bank.
  • PayPal: online betalen via je PayPal account.
  • Sisow Ecare: met Sisow Ecare kun je makkelijk achteraf betalen. Aan deze wijze van betalen zitten wel kosten verbonden, namelijk 5% van het totale aankoop bedrag. Tevens mag het aankoopbedrag maximaal 300 euro bedragen. Ecare is een betaalmogelijkheid die wordt aangeboden in samenwerking met Gothia B.V. De voorwaarden van deze betaalmogelijkheid vind u hier
Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW.
 
Zichttermijn 
Voor je bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen, tenzij anders vermeld. Ben je niet tevreden? Je kunt vrijwel alle bij Mamsi gekochte artikelen compleet en - voor zover redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking binnen de zichttermijn retourneren.
 
Retourneren
Mamsi hanteert een zeer soepel retourbeleid. we vinden het immers belangrijk dat je blij bent met je aankoop. Wanneer je een artikel retour wilt sturen verzoeken wij je vriendelijk het volgende in acht te nemen:

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.’’