Over Ons

Welkom op de webwinkel www.mamsi.nl. Je vindt hier de leukste sieraden voor vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn en voor moeders. Deze leuke sieraden zijn ideaal om kado te doen of om jezelf mee te verwennen.

Oprichting
Mamsi is opgericht door Monika Korodi. Monika is zelf moeder van twee kinderen en weet hoe het is om zwanger te willen worden en te zijn. Gedurende deze periode en natuurlijk de periode daarna als moeder wil je er alles aan doen om van het moment te genieten en er goed uit te zien. Dit kan met de sieraden van Mamsi. Er goed uitzien en een goede zwangerschap stimuleren waar mogelijk, dat is waar Mamsi naar streeft. Dit doen we bijvoorbeeld door gebruik te maken van edelstenen die bekend staan om hun bijzondere werking op bijvoorbeeld de vruchtbaarheid.

Doel
Ons doel is om leuke betaalbare sieraden te bieden die een symbolische waarde hebben of op een andere wijze bijdragen aan het (toekomstige) moederschap. Hierbij selecteren wij bijvoorbeeld alleen merken en bedels die hier mee te maken hebben. Naast deze selectie proberen wij natuurlijk vooral een zo goed mogelijke service te bieden en er voor te zorgen dat u altijd bij ons terug komt voor bijvoorbeeld een leuk zwangerschapskado.